Elbek & Vejrup A/S, Århus N

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 24-07-2020

Forretningsinformationer

Juridisk navn
ELBEK & VEJRUP A/S
CVRP-nr
1003767003
CVR-nr
20117982
Antal ansatte
100-199
NACE-branche
620100 Computerprogrammering
Etableringsår
1997
Selskabsform
Aktieselskab

Beskrivelse

Elbek & Vejrup er som Microsoft-partner en førende leverandører af økonomi- og ressoursestyringsystemer baseret på Microsoft Dynamics NAV.


Firmabeskrivelse
Vi yder forretningsrådgivning og IT-support, som er forankret i et dybt kendskab til de brancher, vi henvender os til - både i den offentlige og den private sektor. Dette sikrer dig øget værdi, vækst og konkurrenceevne, og har du specifikke krav, tilpasser vi vores løsninger, så de passer præcist til dine behov.

Vi tror på langvarige relationer til vores kunder, som i dag tæller flere end 1.500 erhvervsvirksomheder og hver 3. danske kommune. De ressourcer vi bygger vores løsninger på, og som sikrer dig fortsat vækst, er bl.a. vores medarbejderes engagement, viden og dygtighed. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har den nyeste viden, så de kan rådgive dig bedst muligt.

Vores IT-løsninger er bl.a. baseret på Microsoft teknologi. Du kan vælge at købe eller leje vores IT-løsninger, alt efter hvad der passer bedst til din forretning. Vælger du os som samarbejdspartner, påtager vi os det samlede ansvar lige fra forretningsrådgivning til drift af din løsning.
Stikord:
Transport, Edb, Totalløsninger, COMPUTERS, Spedition, Kommuner, Microsoft, Økonomistyring, IT-Rådgivning, Computerprogrammering, Software og Systemudvikling, Computersoftware, HOSTING, Distributør, Technology, Handling and Stocking Accessories, Amter, Edb Løsninger, Administrative, Microsoft Dynamics Nav, IT-Løsning, Ressourcestyring, Timeregistrering, Ekspeditions, Lagerføringstilbehør, Plejeplaner, Brancheløsning, Navision Solution Center, Entreprenørløsning, Nav Support

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Elbek & Vejrup A/S!

Del dine erfaringer!

Kontaktperson

Helle Godt Thygesen
MARKETING

Send meddelelse

    Facebook
    Twitter